Första inlägget!

Det här är en blogg som kommer att röra sig i musiken värld, där mycket kommer att ta sin grund i operan. Kanske låter det tråkigt för några, men operan är något alldeles speciellt, där det handlar uteslutande om en närvaro i musiken, att verkligen leva den med hela kroppen och rösten. Opera är något alldeles unikt, och det går att göra jämförelser med musikaler och teater, men det kommer ändå aldrig riktigt i närheten av vad opera faktiskt är. Det är en känsla som alla måste få uppleva, för det är musik som berör och påverkar i ett brett känsloregister.

Det går väl knappast att undgå att se att jag har en stor passion i livet, och drömmer om att en dag själv stå på operascenen inför fullsatt publik och visa dem mina känslor och passion i min röst och genom mitt kroppsspråk. Den här bloggen kommer att bli som en dagbok för mig där jag skriver om min passion, hur det går för mig i min operakarriär. Det kommer att vara kul att ha texter att gå tillbaka till i framtiden.

opera

Men bloggen kommer också att handla mycket om det som är jag i övriga livet. Det kommer att handla om musik i allmänhet, vad jag sysslar med om dagarna och det kommer också att finnas en hel del inlägg om träning, någon som jag älskar att göra. Med andra ord så kommer det överlag att bli en väldigt blandad kompott av olika ämnen, där allt liksom förpackas med hjälp av operan. Jag hoppas att ni kommer att vilja följa med mig på min resa, och har ni några frågor så är det bara att höra av sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *