Vad kan man egentligen sälja?

Det är ibland en fråga man ställer sig, speciellt när det ska flyttas, rensas i förråd eller när man befinner sig i ekonomiskt trångmål. Det enklaste sättet att få snabba pengar är då, helt enkelt, att sälja av de grejer som man har. Men vad är det egentligen som har mycket värde i sig, som gör det värt att anstränga sig med att annonsera, packa, skicka eller något annat? Guldklocka, säng, bil eller något annat? Jag kan ge er några exempel på sådant som jag har sålt med bra vinst!

Surfplatta och mobil
De är väldigt populära, och människor där ute är väldigt benägna att hitta begagnade surfplattor till bättre pris, speciellt eftersom att Apple gör ganska dyra produkter. Jag passade även på att sälja min iPhone en stund senare, och det tjänade jag totalt 6 000 kronor på, bara på saker som jag inte använde!

Guld
guldsmyckeGuld är en bra sak, har jag upptäckt. Det tappar nämligen inte speciellt i pris vilket betyder att det är en säker sak att ha som tillgång. Men jag har sålt av mycket av mitt guld, och fått bra betalt för det. Det var framför allt ett guldsmycke och en guldklocka som innehöll den högsta karathalten enligt http://finguld.se. Det var trevligt att se vad de värderade det till, och samtidigt kunde jag sälja det till dem, så det blev en riktigt fin slant in på kontot! Just de pengarna kunde ta mig på en veckas härlig guldklockasemester till Spanien, och det var alltså guldsmycken som bara låg och skräpade i en bokhylla.

One thought on “Vad kan man egentligen sälja?”

  1. Man kan ju sälja allt på nätet numera… 🙂 Härligt att kunna få pengar för sånt som bara skräpar dock!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *