Väskor, väskor, väskor

Jag är en obotlig väskälskare. Jag tror att jag skulle kunna köpa hur många väskor som helst, om jag hade råd. Nu har jag inte råd med det, men jag köper ändå ganska många väskor. Det fina med väskor är att de både är snygga accessoarer och att de är praktiska. Jag skulle verkligen inte klara mig utan väska, det är ju så mycket man ska bära med sig och fickor på tjejbyxor är sällan särskilt stora.

Ofta har jag en lite större väska med mig där jag har plats för ”allt”, för det är ju väldigt praktiskt att ha lite av varje med sig och man vet aldrig när man behöver en nagelsax eller ett plåster eller något, men de gånger jag känner att jag vill gå ”utan väska” (det finns egentligen inget som heter utan väska för mig) så tar jag en liten väska, typ kuvertväska, där jag får plats med det viktigaste, som mobil, nycklar och pengar. I mina större väskor har jag allt från smink och hårspray till öronproppar, spegel, ett litet sykit och, ja, allt möjligt faktiskt.

Ett smart tips till er som har många väskor som ni byter mellan är att skaffa smarta necessärer eller små väskor i väskan så att man dels får bättre ordning i väskan så att allt slipper ligga och trängas på botten och dels så att det blir mycket enklare att lägga över innehållet i en annan väska när man ska byta. Ibland byter jag väska varje dag, och då är det väldigt smidigt att ha saker och ting samlade i små påsar eller väskor. Det är dessutom väldigt enkelt att sy sådana själv, kolla på Youtube efter tutorials, till exempel den här:

Min senaste väska har jag köpt från Blingit.se och den är av märket Ceannis. Det är en väldigt snygg väska som heter Savona som är svart och vit i ett zickzack-mönster. Jag har också en annan riktigt snygg väska därifrån av samma märke som är i ett vackert blommigt tyg. Det finns väldigt mycket snyggt på den sidan och det finns en hel kategori för oss väskälskare där man kan titta på aftonväskor, handväskor, resväskor och tillbehör, och där finns väskor av väldigt spännande märken. Som Maria Montazamis väskor till exempel. Jag skulle gärna vilja ha hennes traveling wallet i en riktigt snygg orange färg, men den är tyvärr lite dyr för min ekonomi. Man kan köpa en tassel från Maria Montazami och hänga på sin egen väska om man vill, men även den kostar en ganska bra slant kan man väl säga, för att vara en tassel.

Jag köper hellre lite billigare och fler väskor än lägger en massa pengar på en enstaka dyr. Visst, det finns många dyra designerväskor som jag verkligen skulle vilja ha, men det finns också så många billigare väskor som är minst lika snygga, och även om jag skulle gilla att ha ”riktiga” märkesväskor så bär det mig emot att betala så mycket extra bara för ett märke. Så än så länge har det inte blivit någon riktig dyrgrip. Men man vet ju aldrig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *